Cloudlinux hosting

Hosting met cloudlinux

Cloudlinux is speciaal ontwikkelt voor een hosting omgeving met meerdere gebruikers. CloudLinux is veel stabieler dan shared hosting dankzij slimme resource management, prestatie optimalisaties en verbeterde veiligheid.

De Lightweight Virtual Environment (LVE) van CloudLinux biedt elke gebruiker een eigen virtuele omgeving. Elk hosting pakket op de server is een virtuele ruimte geworden met toegewezen geheugen en processorkracht. CloudLinux is veel transparanter en stabieler dan andere besturingssytemen dankzij een eerlijke verdeling van bronnen per website. Dit komt de algehele webserver ten goede. De server is hierdoor stabieler en minder kwetsbaar.

Innovatieve CloudLinux bied een virtuele omgeving voor iedere website.

De grootste voordelen van CloudLinux webhosting zijn optimale stabiliteit en een merkbare kwaliteitsverhoging ten opzichte van shared hosting.

Bovendien zorgt de CloudLinux CageFS uitbreiding voor extra veiligheid door alle webhosting pakketten in een eigen virtuele kooi te plaatsen. Kwaliteit Websites vertragen elkaar niet meer dankzij CloudLinux LVE. Efficiƫntie Minder technische storingen meer tijd voor support. Transparantie Iedere applicatie op maat met toegewezen bronnen. Veiligheid Alle gebruikers op de webserver zijn van elkaar gescheiden dankzij CloudLinux CageFS. CloudLinux de voordelen van een managed VPS voor de prijs van shared hosting...