Plesk hosting

Header banner

Alle hosting bij cmsZ is voorzien van het Plesk 12 controlepaneel voor het automatiseren van webserver management.

Plesk 12 is een online controlepaneel, net als cPanel of Directadmin, dat het beheren van websites eenvoudiger maakt. Plesk heeft een gebruiksvriendelijke interface met veel mogelijkheden om websites effici├źnt te managen. Domeinnamen toevoegen, subdomeinen aanmaken, email instellen en bestanden uploaden kan met Plesk vanuit 1 prachtige intu├»tieve interface.

Plesk 12 is volledig geoptimaliseerd voor de behoeften van de hedendaagse web professional. Het beheren van websites en domeinen is nu nog eenvoudiger. De core van het beroemde systeem is verbeterd en er zijn talrijke nieuwe functies beschikbaar.


Bomvol mogelijkheden en veel extra's die het aanmaken van websites eenvoudiger maken. Plesk 12 biedt een applicatie toolbox voor de automatische installatie van honderden populaire content management systemen, blogs, samenwerkingstools, forums of wiki tools.

Carousel slide 2

Bespaar tijd!

Zet Joomla, Wordpress, Prestashop, Magento en Drupal binnen enkele minuten online. Veilig en betrouwbaar! Met de nieuwe Plesk 12 is de site- en serverveiligheid compleet verbeterd. De nieuwe versie bevat vele verbeteringen voor websites en voor de serverdiensten.

Modernste techniek!