cmsZ Webdesign

Wij bouwen moderne, zoekmachine vriendelijke websites met o.a. open source CMS pakketten als Joomla, Wordpress & Drupal. cmsZ webdesign maakt websites van professionele kwaliteit, door altijd originele up-to-date software & betaalde licenties te gebruiken. Met veel passie volgen cmsZ webdesigners de laatste technologische ontwikkelingen & trends op webdesign gebied.

Na oplevering van uw CMS website staat de betrouwbaarheid en veiligheid van uw website hoog op onze agenda. Met een webcare abonnement voorkomt cmsZ problemen met uw website door belangrijke updates en veiligheidspatches voor u te installeren.

Zo heeft u meer tijd voor belangrijkere zaken! uw core business!

Onze keus voor OSS open source software en modulaire CMS content management systemen werkt in uw voordeel, omdat we hierdoor efficiënt en doelgericht kunnen werken.

Iphone

Kennismaken en uw idee bespreken of het analyseren van uw huidige website doen we gratis. Verder onderzoek en het maken van een variabele offerte kost 99 euro per website. Door de vele opties die in de offerte worden opgenomen, is de offerte flexibel uitvoerbaar.Met Joomla & Prestashop bouwen wij hypermoderne responsive websites.Responsive webdesign is het tegenovergestelde van static webdesign.

 

Kiezen uit prachtige designs voor lage prijzen?

preview designs

Het is een techniek om websites mobiel vriendelijk te maken. Een responsive website past zich automatisch aan de schermresolutie aan, zodat de beste weergave wordt bereikt. De website is dan goed te gebruiken en leesbaar op bijvoorbeeld smartphones, tablets met Android en de populaire iPad van Apple.Eenvoudig content toevoegen met de WYSIWYG (what you see is what you get) tekstverwerker.